Eenmalige (online) voedingsanalyse

eenmalige online voedingsanalyse Loka Voeding Amsterdam

Hoe gezond eet jij eigenlijk? Weet je welke voeding je nodig hebt om je goed te voelen en gezond te blijven? Heb je geen behoefte aan een compleet coachingsprogramma, maar wil je liever zelfstandig met je voeding aan de slag? Dan is deze eenmalige (online) voedingsanalyse wat voor jou! Dit kan face-to-face in Amsterdam of via Skype, telefoon of e-mail.

Als gediplomeerd voedingsdeskundige en (BGN)-gewichtsconsulent analyseer ik jouw eetpatroon, geef ik je uitgebreid voedingsadvies en beantwoord ik al je vragen. Zoals:

  • Ik kan wel wat meer energie gebruiken, krijg ik voldoende vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen binnen?
  • Kom ik aan genoeg voedingsstoffen als ik veganistisch of vegetarisch eet?
  • Ik wil graag afvallen; hoe begin ik hiermee of hoe krijg ik juist die laatste kilo’s er nog af?
  • Wat  kan ik het beste eten nu ik in verwachting ben of een zwangerschapswens heb?
  • Hoe kan ik energiedips, behoefte aan suiker en ‘cravings’ voorkomen?
  • Met welk voedingspatroon krijg ik mijn hormonen beter in balans?

En nog veel meer!

Werkwijze eenmalig (online) voedingsadvies

  • Je houdt voor 7 dagen een online eetdagboek bij en vult een intakeformulier in.
  • Tijdens het consult (dat ongeveer 75-90 minuten duurt) geef ik je mijn feedback en bespreken we concreet je verbeterpunten en vragen. Mijn praktijk is in Amsterdam, maar een consult via Skype, telefoon of e-mail is ook mogelijk als je niet in de buurt woont.
  • Je hebt (in mijn praktijk) de mogelijkheid een lichaamsmeting (gewicht, vetpercentage, spierpercentage) te doen.
  • Na afloop mail ik je een uitgebreid voedingsadvies en een persoonlijk voedingsplan.

“Laura is een rustige, zeer goed geïnformeerde voedingsdeskundige, die mij ondersteund heeft in een eetpatroon wat goed bij me bleek te passen. Zij weet veel over voeding, maar ook de nieuwste inzichten op het gebied van stofwisseling, spijsvertering en de relatie lichaam en geest.. Haar adviezen zijn niet dwingend, maar ze geeft je keuzes waar je mee verder kan. Ik kwam voor voedingsadvies, welke voeding helpt mij in mijn buikpijnklachten, maar bleek het meest geholpen door de eettijden te veranderen. Ga voor een goed advies naar Laura, ze is deskundig en zorgvuldig.” – Carla

kosten & vergoedingen

De kosten van de eenmalige voedingsanalyse zijn € 99,-

*Je kunt dit mogelijk vergoed krijgen in je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Bekijk hier de vergoedingen.

* Ook zijn er steeds meer werkgevers die een persoonlijk budget beschikbaar stellen voor de thema’s vitaliteit en leefstijl. Informeer op jouw werk wat de mogelijkheden zijn!

INTERESSE?

Vul onderstaand formulier in!