Coachingsprogramma gezonde voeding amsterdam

Coaching gezond eten amsterdam

Ben je al redelijk bewust van wat je eet, maar wil je eens echt onderzoeken waar er nog winst te behalen valt? Zoek je advies rond bepaalde thema’s als veganistisch eten, zwangerschap, vermoeidheid of raak je die laatste kilo’s maar niet kwijt? Met het 3-maanden coachingsprogramma ‘Gezonde Voeding’ ga je aan de slag met een voor jou persoonlijk afgesteld traject! Ook heb je de mogelijkheid om lessen bij Bluebirds Yoga Amsterdam te volgen met 50% korting*.

Tijdens dit traject behandelen we, naast de basis van goede voeding, de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Ook ga je heel praktisch aan de slag met jouw doelen, zodat je stapsgewijs een gezondere leefstijl ontwikkelt. Denk hierbij niet alleen aan voeding, maar ook aan beweging en ontspanning. Je krijgt meer kennis over gezond eten, maar als coach ben ik ook jouw klankbord en stok achter de deur.

De thema’s kunnen zijn:

 • Vegetarisch of veganistisch eten.
 • Voeding bij stress en burn-out klachten.
 • Planning en praktische tips bij een drukke (werk)week.
 • Een paar (4-5) kilo afvallen.
 • Emotie-eten.
 • Hormonen in balans (PMS, PCOS, overgang, overgewicht).
 • Voeding rondom zwangerschap en borstvoeding.

“Laura heeft mij supergoed geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik wilde in eerste instantie wat kilo’s afvallen, wat mij zonder hulp steeds maar niet lukte. Maar daarnaast ook vooral een gezond voedingspatroon erop nahouden. Iets wat goed bij mij levensstijl past. Haar kennis van voeding heeft me daar enorm bij geholpen. Maar ook als coach heb ik veel aan haar gehad. Ze gaf steun & goed advies, maar het werkte ook goed als stok achter de deur voor voor het verliezen van de extra kilo’s. En dat is dus gelukt! En daarnaast is Laura ook nog een heel prettig mens, is ook wel fijn als je een traject met haar begint :-). Ik kan haar dus van harte aanbevelen!” (Tessa– 36 jaar, coachingsprogramma ‘Gezonde Voeding )

“Laura is een absolute aanrader! Ik was al te lang ontevreden en wilde leren hoe ik op een duurzame manier kan afvallen, en vooral mijn gewicht kan houden. Door het 3-maanden coachingsprogramma heb ik veel geleerd over wat goed voor mijn lichaam is en bij mijn leefstijl past – Laura past het programma persoonlijk aan en geeft veel aandacht aan je persoonlijke behoeftes (hormonen, dieet etc.). Ik heb geleerd om BEWUST te eten en sporten zodat je niet snel weer in oude patronen terugvalt. Uiteindelijk heb ik mijn doel gehaald maar was vooral blij omdat ik mijn eetpatroon permanent heb aangepast met de hulp van Laura. Dank je Laura!” (Lisa – 26 jaar, coachingsprogramma ‘Gezonde Voeding)

Lees meer  succesverhalen en ervaringen! 

hoe ziet het programma eruit?


3 maanden coachingsprogramma ‘Gezonde voeding’ BASIS:

 • Intake (75 minuten). Ik analyseer je voedingspatroon, we doen een lichaamsmeting en we maken een start met de coaching. Samen stellen we een voedings- en bewegingsplan op. Na afloop ontvang je alles op papier. Hiermee ga je de eerste drie weken aan de slag.
 • 3 vervolgconsulten (45 minuten), verdeeld over drie maanden (13 weken): in week 4, 8 en 13. In de tussentijd ga je zelf aan de slag met het voedingsplan en je actiepunten. Tijdens elk consult bespreken we jouw vooruitgang, knelpunten en leer je steeds meer over gezond eten rond jouw thema. Ook help ik je met recepten en praktische vragen.
 • Je ontvangt een werkmap om alle informatie en recepten overzichtelijk bij je te hebben.
 • Je mag altijd gebruik maken van mijn online begeleiding via mail of what’s app. Je houdt me op de hoogte van je vorderingen en kunt vragen stellen. Op deze manier blijf je steeds bezig met je doelen, en niet alleen tijdens de consulten.

3 maanden coachingsprogramma ‘Gezonde voeding’ PLUS:

Als je kiest voor het PLUS programma, mag je gebruik maken van de volgende extra opties:

 • Een wekelijks weegmoment. Hiermee monitoren we je vooruitgang en heb je een stok achter de deur.
 • 50% korting op een 3-maanden lidmaatschap bij Bluebirds Yoga. Je betaalt dan maar €34,50 per maand voor onbeperkt lessen volgen op 3 locaties: in Amsterdam Oost, West en het Centrum.
  *Deze korting geldt alleen voor nieuwe leden. Ben je al lid van Bluebirds? Dan ontvang je €50,- korting op dit programma!
3 maanden programma BASIS
€ 249,-
of 2 x € 128,-
Intake
Persoonlijk voedingsplan
3 vervolgconsulten
Werkmap
Online begeleiding
 
 
 
3 maanden programma PLUS
€ 299,-
of 2 x € 153,-
Intake
Persoonlijk voedingsplan
3 vervolgconsulten
Werkmap
Online begeleiding
Wekelijks weegmoment
50% korting op een Bluebirds abonnement
Deelname workshop Voeding & hormonen

*Je kunt (een deel van) de kosten mogelijk vergoed krijgen in je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Bekijk hier de vergoedingen.

*Ook zijn er steeds meer werkgevers die een persoonlijk budget beschikbaar stellen voor de thema’s vitaliteit en leefstijl. Informeer op jouw werk wat de mogelijkheden zijn!

De consulten vinden plaats bij Bluebirds Oost, Louise Wentstraat 186, Amsterdam-Oost.

Interesse?

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op.