Coachingsprogramma gezonde voeding amsterdam

Coaching gezond eten amsterdamBen je al redelijk bewust van wat je eet, maar wil je eens echt onderzoeken waar er nog winst te behalen valt? Zoek je advies rond bepaalde thema’s als veganistisch eten, zwangerschap, vermoeidheid of raak je die laatste kilo’s maar niet kwijt? Met het
3-maanden coachingsprogramma ‘Gezonde Voeding’ ga je aan de slag met een voor jou persoonlijk afgesteld traject! Ook heb je de mogelijkheid om lessen bij Bluebirds Yoga Amsterdam te volgen met 50% korting*.

Tijdens dit traject behandelen we, naast de basis van goede voeding, de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Ook ga je heel praktisch aan de slag met jouw doelen, zodat je stapsgewijs een gezondere leefstijl ontwikkelt. Denk hierbij niet alleen aan voeding, maar ook aan beweging en ontspanning. Je krijgt meer kennis over gezond eten, maar als coach ben ik ook jouw klankbord en stok achter de deur.

De thema’s kunnen zijn:

  • Vegetarisch of veganistisch eten.
  • Voeding bij stress en burn-out klachten.
  • Planning en praktische tips bij een drukke (werk)week.
  • Een paar (4-5) kilo afvallen.
  • Emotie-eten.
  • Hormonen in balans (PMS, PCOS, overgang, overgewicht).
  • Voeding rondom zwangerschap en borstvoeding.

HOE ZIET Het coachingsprogramma ‘gezonde voeding amsterdam’ ERUIT?

  • Intake (75 minuten). Ik analyseer je voedingspatroon, we doen een lichaamsmeting en we maken een start met de coaching. Samen stellen we een voedings- en bewegingsplan op. Na afloop ontvang je alles op papier. Hiermee ga je de eerste drie weken aan de slag.
  • 3 vervolgconsulten (45 minuten), verdeeld over drie maanden (13 weken): in week 4, 8 en 13. In de tussentijd ga je zelf aan de slag met het voedingsplan en je actiepunten.
  • Tijdens elk consult bespreken we jouw vooruitgang, knelpunten en leer je steeds meer over gezond eten rond jouw thema. Ook help ik je met recepten en praktische vragen.
  • Bij een afvaltraject: een wekelijks weegmoment. Hiermee monitoren we je vooruitgang en heb je een stok achter de deur.
  • Wekelijks contact via mail of what’s app. Je houdt me op de hoogte van je vorderingen en kunt vragen stellen. Op deze manier blijf je steeds bezig met je doelen, en niet alleen tijdens de consulten.
  • Je ontvangt een werkmap om alle informatie en recepten overzichtelijk bij je te hebben.

Extra

Als je in deze periode lessen wilt gaan volgen bij Bluebirds, krijg je 50% korting op een 3-maanden lidmaatschap! Deze korting geldt alleen voor nieuwe leden. Ben je al lid van Bluebirds? Dan ontvang je €50,- korting op dit programma!

Mooie deal toch? En misschien net de stap de je nodig hebt om (letterlijk) in beweging te komen! Lees alles over de lidmaatschappen en welke lessen je ermee kunt volgen op de website van Bluebirds.

“Laura heeft mij supergoed geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik wilde in eerste instantie wat kilo’s afvallen, wat mij zonder hulp steeds maar niet lukte. Maar daarnaast ook vooral een gezond voedingspatroon erop nahouden. Iets wat goed bij mij levensstijl past. Haar kennis van voeding heeft me daar enorm bij geholpen. Maar ook als coach heb ik veel aan haar gehad. Ze gaf steun & goed advies, maar het werkte ook goed als stok achter de deur voor voor het verliezen van de extra kilo’s. En dat is dus gelukt! En daarnaast is Laura ook nog een heel prettig mens, is ook wel fijn als je een traject met haar begint :-). Ik kan haar dus van harte aanbevelen! (Tessa– 36 jaar, coachingsprogramma ‘Gezonde Voeding )”

Lees meer  succesverhalen en ervaringen! 

KOSTEN

De waarde van dit traject is € 319,- Je betaalt nu slechts € 249,-* Deze korting geldt t/m 31 december 2019! 

*Je kunt (een deel hiervan) mogelijk ook nog vergoed krijgen in je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Bekijk hier de vergoedingen.

* Ook zijn er steeds meer werkgevers die een persoonlijk budget beschikbaar stellen voor de thema’s vitaliteit en leefstijl. Informeer op jouw werk wat de mogelijkheden zijn!

De consulten vinden plaats bij Bluebirds Yoga, Louise Wentstraat 186, Amsterdam-Oost.

INTERESSE?

Vul onderstaand formulier in.  Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

  • Je kunt ook bij me terecht voor een eenmalige voedingsanalyse op basis van je eetdagboek. De kosten hiervan vind je hier.