Coachingsprogramma afvallen amsterdam

Wil jij ongeveer 8-10 kilo afvallen? En wel op een duurzame en verantwoorde manier?

In 6 maanden ga je vol aan de slag met het  Coachingsprogramma ‘Afvallen’: gezonde voeding, beweging en ontspanning! Ook heb je de mogelijkheid om lessen bij Bluebirds Yoga Amsterdam te volgen met 50% korting*. Lees hier verder wat het programma inhoudt. Enthousiast? Laat het me snel weten via het contactformulier onderaan de pagina!

Door nu vier jaar met succes (en soms met wat minder succes) verschillende cliënten te coachen bij het afvallen en gezonder leven heb ik behoorlijk wat inzichten gekregen. Deze ervaringen,  in combinatie mijn psychologie-achtergrond, opleidingen tot voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en verdieping in emotie-eten, hebben mij het volgende geleerd: om succesvol af te vallen en blijvend resultaat te hebben, heb je minstens 3 belangrijke ingrediënten nodig:

Kennis, coaching en motivatie

  • Kennis. Om je lichaam goed te kunnen voeden heb je gedegen kennis nodig. Je kunt natuurlijk zelf uren het internet afstruinen, want er is veel informatie te vinden. Maar dat is vaak verwarrend, want hét perfecte dieet bestaat eigenlijk niet. Ik zal de basiskennis over voeding op een logisch rijtje voor je zetten en vertel je hoe je lichaam werkt. Je krijgt goede richtlijnen voor in de praktijk.
  • Coaching tijdens 1-op-1 consulten. Hiermee zet je je kennis om in echte gedragsverandering. Hoe goed je de theorie ook beheerst, het in praktijk brengen lukt vaak niet alleen. Samen stellen we haalbare doelen, en onderzoeken we jouw valkuilen. Hierdoor help ik je om uit je dagelijkse patronen te komen maar ben ik ook jouw stok achter de deur.
  • Motivatie. Jij wilt het liefst vandaag nog beginnen. Dat vraag ik van jou. Gedragsverandering is geweldig, maar kost ook tijd en energie, dus het is belangrijk dat je de ruimte hebt om de komende maanden vol aan de slag te gaan. Om bijvoorbeeld (af en toe) je voedingsdagboek bij te houden, nieuwe recepten te proberen, thuisopdrachten te doen, meer te sporten of bewegen en voor de consulten. Je krijgt er een gezond lichaam en een heldere geest voor terug!

Hoe ziet het coachingsprogramma afvallen amsterdam eruit?

  • Intake (75 minuten). Ik analyseer je voedingspatroon, we doen een lichaamsmeting en we maken een start met de coaching. Samen stellen we een voedings- en bewegingsplan op. Na afloop ontvang je alles op papier. Hiermee ga je de eerste twee weken aan de slag.
  • 6 vervolgconsulten (45 minuten), die om de 2-6 weken plaats vinden (in week 3, 6, 10, 15, 21 en 27). Tijdens elk consult doen we een meting en bespreken we jouw vooruitgang, knelpunten en leer je meer over gezond eten. Je krijgt uitleg over koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, suikers en het lezen van etiketten. We besteden aandacht aan sport en beweging, stress en ontspanning en het eten vanuit emoties. Als je er behoefte aan hebt, gaan we samen naar de supermarkt. We stellen weer een plan en concrete actiepunten op. Ook help ik je met recepten en praktische vragen.
  • Een wekelijks weegmoment. Hiermee monitoren we jouw vooruitgang en heb je een stok achter de deur.
  • Wekelijks contact via mail of what’s app. Je houdt me op de hoogte van je vorderingen en kunt vragen stellen. Op deze manier blijf je steeds bezig met je doelen, en niet alleen tijdens de consulten.
  • Je ontvangt een werkmap om alle informatie en recepten overzichtelijk bij je te hebben.

Extra

Als je in deze periode lessen wilt gaan volgen bij Bluebirds, krijg je 50% korting op een 6-maanden lidmaatschap! Deze korting geldt alleen voor nieuwe leden. Ben je al lid van Bluebirds? Dan ontvang je €50,- korting op dit programma!

Mooie deal toch? En misschien net de stap de je nodig hebt om (letterlijk) in beweging te komen! Lees alles over de lidmaatschappen en welke lessen je ermee kunt volgen op de website van Bluebirds.

“Ik ben ontzettend blij dat ik Laura van Loka Voeding als voedingscoach heb gevonden. Niet alleen leert ze me van alles over gezonde voeding, ze helpt mee met plannen verzinnen voor moeilijke momenten, heeft echt goed advies wat praktisch toepasbaar is en is goed te bereiken voor vragen/updates/stok achter de deur. Echt een aanrader!” (Babette – 29 jaar, coachingsprogramma ‘Afvallen’)

Lees meer  succesverhalen en ervaringen! 

Kosten

De waarde van dit traject is € 519,- Je betaalt nu slechts € 399,-* Deze korting geldt t/m 31 december 2019! 

*Je kunt (een deel hiervan) mogelijk ook nog vergoed krijgen in je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Bekijk hier de vergoedingen.

* Ook zijn er steeds meer werkgevers die een persoonlijk budget beschikbaar stellen voor de thema’s vitaliteit en leefstijl. Informeer op jouw werk wat de mogelijkheden zijn!

*De consulten vinden plaats bij Bluebirds Yoga, Louise Wentstraat 186, Amsterdam-Oost.

Interesse?

Vul dit formulier in.  Dan bel ik je voor een kennismakingsgesprek!