Coachingsprogramma afvallen amsterdam

Wil jij ongeveer 8-10 kilo afvallen? En wel op een duurzame en verantwoorde manier?

In 6 maanden ga je vol aan de slag met het  Coachingsprogramma ‘Afvallen’: gezonde voeding, beweging en ontspanning! Ook heb je de mogelijkheid om lessen bij Bluebirds Yoga Amsterdam te volgen met 50% korting*. Lees hier verder wat het programma inhoudt. Enthousiast? Laat het me snel weten via het contactformulier onderaan de pagina!

Door nu vijf jaar met succes (en soms met wat minder succes) verschillende cliënten te coachen bij het afvallen en gezonder leven heb ik behoorlijk wat inzichten gekregen. Deze ervaringen,  in combinatie mijn psychologie-achtergrond, opleidingen tot voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en verdieping in emotie-eten, hebben mij het volgende geleerd: om succesvol af te vallen en blijvend resultaat te hebben, heb je minstens 3 belangrijke ingrediënten nodig:

Kennis, coaching en motivatie

 • Kennis. Om je lichaam goed te kunnen voeden heb je gedegen kennis nodig. Je kunt natuurlijk zelf uren het internet afstruinen, want er is veel informatie te vinden. Maar dat is vaak verwarrend, want hét perfecte dieet bestaat eigenlijk niet. Ik zal de basiskennis over voeding op een logisch rijtje voor je zetten en vertel je hoe je lichaam werkt. Je krijgt goede richtlijnen voor in de praktijk.
 • Coaching tijdens 1-op-1 consulten. Hiermee zet je je kennis om in echte gedragsverandering. Hoe goed je de theorie ook beheerst, het in praktijk brengen lukt vaak niet alleen. Samen stellen we haalbare doelen, en onderzoeken we jouw valkuilen. Hierdoor help ik je om uit je dagelijkse patronen te komen maar ben ik ook jouw stok achter de deur.
 • Motivatie. Jij wilt het liefst vandaag nog beginnen. Dat vraag ik van jou. Gedragsverandering is geweldig, maar kost ook tijd en energie, dus het is belangrijk dat je de ruimte hebt om de komende maanden vol aan de slag te gaan. Om bijvoorbeeld (af en toe) je voedingsdagboek bij te houden, nieuwe recepten te proberen, thuisopdrachten te doen, meer te sporten of bewegen en voor de consulten. Je krijgt er een gezond lichaam en een heldere geest voor terug!

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

COACHINGSPROGRAMMA AFVALLEN BASIS:

 • Intake (75 minuten). Ik analyseer je voedingspatroon, we doen een lichaamsmeting en we maken een start met de coaching. Samen stellen we een voedings- en bewegingsplan op. Na afloop ontvang je alles op papier. Hiermee ga je de eerste twee weken aan de slag.
 • 6 vervolgconsulten (45 minuten), die om de 2-6 weken plaats vinden (in week 3, 6, 10, 15, 21 en 27). Tijdens elk consult doen we een meting en bespreken we jouw vooruitgang, knelpunten en leer je meer over gezond eten. Je krijgt uitleg over koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, suikers en het lezen van etiketten. We besteden aandacht aan sport en beweging, stress en ontspanning en het eten vanuit emoties. Als je er behoefte aan hebt, gaan we samen naar de supermarkt. We stellen weer een plan en concrete actiepunten op. Ook help ik je met recepten en praktische vragen.
 • Je ontvangt een werkmap om alle informatie en recepten overzichtelijk bij je te hebben.
 • Je mag altijd gebruik maken van mijn online begeleiding via mail of what’s app. Je houdt me op de hoogte van je vorderingen en kunt vragen stellen. Op deze manier blijf je steeds bezig met je doelen, en niet alleen tijdens de consulten.
   •  

COACHINGSPROGRAMMA AFVALLEN PLUS:

Als je kiest voor het PLUS programma, mag je gebruik maken van de volgende extra opties:

 • Een wekelijks weegmoment. Hiermee monitoren we jouw vooruitgang en heb je een stok achter de deur.
 • 50% korting op een 6-maanden lidmaatschap bij Bluebirds Yoga. Je betaalt dan maar €34,50 per maand voor onbeperkt lessen volgen op 3 locaties: in Amsterdam Oost, West en het Centrum.
  *Deze korting geldt alleen voor nieuwe leden. Ben je al lid van Bluebirds? Dan ontvang je €50,- korting op dit programma!
 • Deelname aan de workshopVoeding & hormonen’. Deze workshop geef ik gemiddeld 1x per 2 maanden. 
  •  

“Ik ben ontzettend blij dat ik Laura van Loka Voeding als voedingscoach heb gevonden. Niet alleen leert ze me van alles over gezonde voeding, ze helpt mee met plannen verzinnen voor moeilijke momenten, heeft echt goed advies wat praktisch toepasbaar is en is goed te bereiken voor vragen/updates/stok achter de deur. Echt een aanrader!” (Babette – 29 jaar, coachingsprogramma ‘Afvallen’)

“Tijdens het 6-maandenprogramma leerde ik ontzettend veel over voeding & gedrag van Laura. Samen gingen we op zoek naar een passend eetpatroon waar ik voldoende voedingsstoffen binnenkreeg en voldoende at. Hierdoor heb ik een goede basis aangeleerd waar ik altijd op kan terugvallen. Een ontzettend fijn traject wat ik iedereen zou aanraden. Laura weet waar ze het over heeft en vangt je op bij moeilijke momenten. Het wekelijks wegen was voor mijn een goede stok achter de deur en de maandelijks afspraken een goede les.” (Anouk – 26 jaar, coachingsprogramma ‘Afvallen’)

Lees meer  succesverhalen en ervaringen! 

6 maanden programma BASIS
€ 399,-
of 3 x € 136,-
Intake
Persoonlijk voedingsplan
6 vervolgconsulten
Werkmap
Online begeleiding
 
 
 
 
6 maanden programma PLUS
€ 489,-
of 3 x € 166,-
Intake
Persoonlijk voedingsplan
6 vervolgconsulten
Werkmap
Online begeleiding
Wekelijks weegmoment
50% korting op een Bluebirds abonnement
Deelname workshop Voeding & hormonen
 

*Je kunt (een deel van) de kosten  mogelijk vergoed krijgen in je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Bekijk hier de vergoedingen.

* Ook zijn er steeds meer werkgevers die een persoonlijk budget beschikbaar stellen voor de thema’s vitaliteit en leefstijl. Informeer op jouw werk wat de mogelijkheden zijn!

*De consulten vinden plaats bij Bluebirds Yoga, Louise Wentstraat 186, Amsterdam-Oost.

Interesse?

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op.