Voedingsadvies

Als voedingscoach geef ik je advies en leer ik je te eten op basis van gezonde, simpele en praktische keuzes. Aan (crash)diëten, calorieën tellen of een kant-en-klaar advies doe ik niet. Ik geloof heilig in natuurlijke en pure voeding. Door bewerkte, gefabriceerde producten te vervangen door voedzaam, (zoveel mogelijk) onbewerkt en lekker eten doe je je lichaam en geest een groot plezier. Zo krijg je meer energie, een goede spijsvertering, een sterke weerstand en zit je een stuk beter in je vel.

Waarmee kan ik je helpen?

  • Het verkrijgen van meer energie  en het verbeteren van je weerstand door je voeding (en je leefstijl) aan te passen.
  • Het verbeteren van burn-out klachten met behulp van voeding.
  • Afvallen en behouden van een gezond gewicht.
  • Wanneer je vegetarisch, veganistisch, of bijvoorbeeld glutenvrij eet en je je afvraagt of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
  • Advies rond sport en voeding.
  • Voedingsadvies bij hormonale klachten (PMS, overgang, PCOS).
  • Voedingsadvies bij zwangerschap (of wanneer je graag zwanger wilt worden) en borstvoeding.

coachingsprogramma’s

In dit proces ga je heel praktisch aan de slag met jouw doelen, zodat je stapsgewijs een gezondere leefstijl ontwikkelt. Denk hierbij niet alleen aan voeding, maar ook aan beweging en ontspanning. Je krijgt meer kennis over gezond eten, maar als coach ben ik ook jouw klankbord en stok achter de deur. Je kunt kiezen uit twee coachingsprogramma’s:

 

 

 

 

 

Laura is een topper! Wat een fijn mens om dit traject in te gaan. Goede feed-back, denkt mee, is bereikbaar en levert maatwerk op wat jij wilt en waar jij staat. Ze luistert en confronteert tegelijkertijd. Niet dat ik al mijn doelen heb gehaald, daar is nog wat meer voor nodig, maar door het traject samen met Laura is mijn leefstijl reeds aangepast en hou ik dat vol. Bij Laura ontdek je wat passend is bij jouw leven en hoe je dat (simpel) kan aanpassen zonder moeilijk te doen en ‘een ander leven te gaan leiden’. – Eric (44 jaar)

Lees meer  ervaringen van anderen!

AFSPRAAK

Kennismaken? Kom langs!Ik heb mijn praktijkruimte bij het multidisciplinaire ‘zentrum voor body and mind’ Bluebirds in Amsterdam-Oost. Vul onderstaand conctactformulier in! Of je kunt mailen naar info@lokavoeding.nl.

Je kunt niet bij me terecht als je:
– Om medische redenen voeding nodig hebt die aan specifieke eisen voldoet.
– Diabetes hebt.
– Een eetstoornis hebt.
– Jonger dan 18 jaar bent.
– Op zoek bent naar een kant-en-klaar voedingsschema.
– Heel veel wilt afvallen in een korte tijd (‘crashen’). Dit is niet goed voor je lijf en werkt vaak
averechts door het jojo-effect.