Ervaringen

Ik heb een hele toffe workshop bij LokaVoeding gehad. Laura creëert een fijne sfeer. Veel en gedegen informatie tijdens de workshop en er was ook tijd voor persoonlijke vragen.

Lieke (34 jaar)

De workshop Voeding & Hormonen was voor mij een waardevolle en zeer leerzame middag met een fijne groep geïnteresseerde vrouwen. Laura behandelt de stof op een boeiende en duidelijke manier. Door de kleine groep was er voldoende ruimte voor (persoonlijke) vragen en interactie. Zeker een aanrader!

Nicole (30 jaar)

Na twee zwangerschappen wilde ik wat kilo’s kwijt, meer inzicht in m’n eetgedrag en tips & tricks om gezond(er) te eten. Ik dacht dat ik al heel gezond at, maar er bleek toch nog aardig wat ruimte voor verbetering. Dankzij de praktische tips van Laura, de recepten en haar kundige en enthousiaste begeleiding, ben ik in drie maanden 7 kg afgevallen. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan én dat het zo leuk zou zijn om op deze manier met eten bezig te zijn. Door wat verschuivingen in m’n eetpatroon – met name meer groente, ook als basis voor de lunch – geniet ik nu nog meer van m’n eten en heb ik ook langer een verzadigd gevoel. Ik kan Laura aan iedereen aanraden!

Hester

De workshop ‘Voeding en hormonen’ was een heel toegankelijke ‘ ingang’ in de wereld van hormonen. Ik wist niks van dit onderwerp en Laura wist dit op een rustige, duidelijke manier uit te leggen. Ook genoeg aandacht voor specifieke, persoonlijke problemen. Het was ook fijn om de ervaringen van anderen te horen en te weten dat je niet alleen bent. De cursus voelde als een veilige omgeving om mijn verhaal te delen.

Rosa (25 jaar)

Ik heb deelgenomen aan de workshop ‘Voeding & Hormonen’ omdat ik, sinds ik met de pil ben gestopt, klachten heb zoals stemmingswisselingen en PMS. Ik was nieuwsgierig of en hoe voeding ermee zou kunnen helpen. Laura was een hartstikke goede coach. Haar presentatie heeft heel duidelijke inzichten gegeven in hoe hormonen ons mentaal & lichamelijk beïnvloeden. Dankzij Laura kan ik nu inschatten welke hormonen bij mij uit balans zijn en hoe ik dit met voeding en beweging zou kunnen oplossen. Bovendien kon ik tijdens de workshop vele vragen kwijt en voel me nu minder hulpeloos. Bedankt!

Miriam (27 jaar)

Laura heeft me de afgelopen maanden enorm geholpen om goede inzichten te krijgen in wat ik kan aanpassen op het gebied van voeding en wat mijn valkuilen zijn. Veel geleerd en een enorme boost in mijn zelfvertrouwen gekregen!

Ingeborg (21 jaar)

Laura is een absolute aanrader! Ik was al te lang ontevreden en wilde leren hoe ik op een duurzame manier kan afvallen, en vooral mijn gewicht kan houden. Door het 3-maanden coachingsprogramma heb ik veel geleerd over wat goed voor mijn lichaam is en bij mijn leefstijl past – Laura past het programma persoonlijk aan en geeft veel aandacht aan je persoonlijke behoeftes (hormonen, dieet etc.). Ik heb geleerd om BEWUST te eten en sporten zodat je niet snel weer in oude patronen terugvalt. Uiteindelijk heb ik mijn doel gehaald maar was vooral blij omdat ik mijn eetpatroon permanent heb aangepast met de hulp van Laura. Dank je Laura!

Lisa (26 jaar)

Laura is een rustige, zeer goed geïnformeerde voedingsdeskundige, die mij ondersteund heeft in een eetpatroon wat goed bij me bleek te passen. Zij weet veel over voeding, maar ook de nieuwste inzichten op het gebied van stofwisseling, spijsvertering en de relatie lichaam en geest.. Haar adviezen zijn niet dwingend, maar ze geeft je keuzes waar je mee verder kan. Ik kwam voor voedingsadvies, welke voeding helpt mij in mijn buikpijnklachten, maar bleek het meest geholpen door de eettijden te veranderen. Ga voor een goed advies naar Laura, ze is deskundig en zorgvuldig.

Carla

Via onze werkgever de workshop Fit met voeding op kantoor bijgewoond.
Het was een leuke workshop met goede tips om o.a. de after lunch dip te voorkomen. Ik zou de workshop zeker aanraden!

Marije – Operations Manager Human Rights Watch

 Laura geeft heel fijn en kundig advies. Ze heeft mij geholpen in inzicht krijgen in wat goed voor mijn lichaam is. Welke verhoudingen moet ik eten en wanneer zorg ik goed voor mijn lichaam om zo in balans te blijven. Dankzij haar advies heb ik tools in handen om hiermee door te gaan. Kortom, een aanrader om een traject van drie maanden te doen.

Maartje