Ervaringen

Ik ben heel blij dat ik een 3-maandentraject met Laura heb gedaan! Door borstvoeding en PCOS zaten de hormonen mij flink in de weg om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Laura heeft mij heel veel geleerd over de effecten van hormonen op je bloedsuikerspiegel en daarmee je gemoed en je eetgedrag, en hoe je met de juiste voeding de boel weer in balans kan helpen. Ik vond het heel fijn dat onze consulten zo specifiek waren toegespitst om mijn situatie. Daarbij is Laura ook nog heel prettig in de omgang! Ik ben vijf kilo afgevallen en ik heb het idee dat ik meer grip heb op mijn hormoonhuishouding, dus ik zit weer lekker in mijn vel!

Marianne (33 jaar)

Laura heeft bij SoftwareONE de workshop ‘Fit met voeding’ gegeven. Ze heeft onze medewerkers meegenomen in hoe je je energie behoudt tijdens een werkdag door je bloedsuikerspiegel in balans te houden, welke voeding energie geeft en hoe je makkelijk voorbereidingen kunt treffen voor de dag. Ook zijn de factoren stress, ontspanning en beweging aan bod gekomen. Een eyeopener voor onze medewerkers was de grote hoeveelheid suiker die in sommige ‘gezonde’ producten zit. Onze medewerkers vonden de workshop erg interessant en hebben veel opgestoken, zeker een aanrader!

Sophie Nijhuis – HR Business Partner SoftwareONE

Voor een ieder die twijfelt om een voedingstraject te gaan volgen: Laura is deskundig, betrouwbaar, houdt praktische en haalbare doelen en denkt persoonlijk met je mee… door voor wie het nodig heeft streng te kunnen zijn en voor wie het juist nodig heeft milder voor jezelf te zijn ( jezelf wat lekkers gunnen/ leren genieten van gezond eten met af en toe een uitspatting), echt een aanrader!

Nanda (32 jaar)

Je moet je er even toe zetten om de stap te wagen naar een gewichtsconsulent. Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld bij Laura. De combinatie van regelmatig wegen en inzicht in voeding en eetpatronen heeft mij goed geholpen om af te vallen. De kracht van Laura is dat ze geen standaardprogramma afwerkt maar je eigen situatie en wensen meeneemt in een persoonlijk plan. Laura, heel veel dank!

Pauline (38 jaar)

MIndset is een heel belangrijk onderdeel van hoe je met je voeding, gezondheid en beweging bezig bent. Ik was natuurlijk altijd zo dat ik bij één misstap meteen dacht ‘nu maakt het toch niet meer uit’ en dat heb ik echt veranderd door mijn traject met Laura. Wanneer ik nu op vrijdag een wijntje drink en een borrelhapje eet, kan ik op zaterdag gewoon weer terug naar de gezonde voeding.
Lees het hele interview met Nienke.

Nienke (27 jaar)

Laura is een topper! Wat een fijn mens om dit traject in te gaan. Goede feed-back, denkt mee, is bereikbaar en levert maatwerk op wat jij wilt en waar jij staat. Ze luistert en confronteert tegelijkertijd. Niet dat ik al mijn doelen heb gehaald, daar is nog wat meer voor nodig, maar door het traject samen met Laura is mijn leefstijl reeds aangepast en hou ik dat vol. Bij Laura ontdek je wat passend is bij jouw leven en hoe je dat (simpel) kan aanpassen zonder moeilijk te doen en ‘een ander leven te gaan leiden’.

Eric (44 jaar)

Het is super leerzaam om samen met Laura te kijken naar je voedingspatroon en leefstijl! Ik kan het iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl aanbevelen om een traject bij Laura aan te gaan!

Josyne (29 jaar)

Mijn man en ik hebben samen het 3-maanden coachingstraject gevolgd bij Laura, wat heel leuk en leerzaam was. We stelden concrete doelen op en volgden deze op tijdens de coachingsessies. Dit vonden wij top werken, want op deze manier leer je nieuwe dingen en heb je een stok achter de deur om dit ook daadwerkelijk te doen! Laura inspireerde ons ook met recepten en boekentips. Ik kan het iedereen aanraden!

Julie (31 jaar)

Ik heb het coachingsprogramma van 6 maanden gevolgd met als doel een gezond gewicht te behalen door 6-8 kg af te vallen. Het traject was intensief, leerzaam en vol eye-openers.

Het kost tijd om de eetmeter bij te houden, je eten te wegen, de macronutriënten in de juiste verhoudingen te eten en voldoende micronutriënten binnen te krijgen. In de sportschool volgde ik voornamelijk groepslessen en daar heb ik krachttraining aan toegevoegd. Je moet er wel tijd voor maken, maar ik vond het allemaal de moeite waard.

Het geeft natuurlijk een kick om goede resultaten te zien, echter waren er gedurende het traject ook momenten dat mijn gewicht omhoog ging in plaats van omlaag. Dit kan verschillende oorzaken hebben en Laura blijft je altijd op een positieve manier ondersteunen.

Tijdens de consulten, gaat Laura dieper in op de voedingsstoffen en voeding gerelateerde onderwerpen waar je graag meer over wilt weten. Hier ga je zelf ook mee aan de slag. Een van de eye-openers was de uitdaging om zo gezond mogelijk te eten (zonder supplementen) zodat je van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. Dit is niet onmogelijk maar wel lastig gebleken.

In totaal ben ik 6,3 kg afgevallen, een resultaat waar ik heel blij mee ben. De 6 maanden lijken in het begin lang, maar ze zijn echt voorbij gevlogen. Ik zie deze periode echt als een goede investering in mezelf.

Shirley (45 jaar)

Ik ben ontzettend blij dat ik Laura van Loka Voeding als voedingscoach heb gevonden. Niet alleen leert ze me van alles over gezonde voeding, ze helpt mee met plannen verzinnen voor moeilijke momenten, heeft echt goed advies wat praktisch toepasbaar is en is goed te bereiken voor vragen/updates/stok achter de deur. Echt een aanrader!

Babette (29 jaar)