Ervaringen

MIndset is een heel belangrijk onderdeel van hoe je met je voeding, gezondheid en beweging bezig bent. Ik was natuurlijk altijd zo dat ik bij één misstap meteen dacht ‘nu maakt het toch niet meer uit’ en dat heb ik echt veranderd door mijn traject met Laura. Wanneer ik nu op vrijdag een wijntje drink en een borrelhapje eet, kan ik op zaterdag gewoon weer terug naar de gezonde voeding.
Lees het hele interview met Nienke.

Nienke (27 jaar)

Laura is een topper! Wat een fijn mens om dit traject in te gaan. Goede feed-back, denkt mee, is bereikbaar en levert maatwerk op wat jij wilt en waar jij staat. Ze luistert en confronteert tegelijkertijd. Niet dat ik al mijn doelen heb gehaald, daar is nog wat meer voor nodig, maar door het traject samen met Laura is mijn leefstijl reeds aangepast en hou ik dat vol. Bij Laura ontdek je wat passend is bij jouw leven en hoe je dat (simpel) kan aanpassen zonder moeilijk te doen en ‘een ander leven te gaan leiden’.

Eric (44 jaar)

Het is super leerzaam om samen met Laura te kijken naar je voedingspatroon en leefstijl! Ik kan het iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl aanbevelen om een traject bij Laura aan te gaan!

Josyne (29 jaar)

Mijn man en ik hebben samen het 3-maanden coachingstraject gevolgd bij Laura, wat heel leuk en leerzaam was. We stelden concrete doelen op en volgden deze op tijdens de coachingsessies. Dit vonden wij top werken, want op deze manier leer je nieuwe dingen en heb je een stok achter de deur om dit ook daadwerkelijk te doen! Laura inspireerde ons ook met recepten en boekentips. Ik kan het iedereen aanraden!

Julie (31 jaar)

Ik heb het coachingsprogramma van 6 maanden gevolgd met als doel een gezond gewicht te behalen door 6-8 kg af te vallen. Het traject was intensief, leerzaam en vol eye-openers.

Het kost tijd om de eetmeter bij te houden, je eten te wegen, de macronutriënten in de juiste verhoudingen te eten en voldoende micronutriënten binnen te krijgen. In de sportschool volgde ik voornamelijk groepslessen en daar heb ik krachttraining aan toegevoegd. Je moet er wel tijd voor maken, maar ik vond het allemaal de moeite waard.

Het geeft natuurlijk een kick om goede resultaten te zien, echter waren er gedurende het traject ook momenten dat mijn gewicht omhoog ging in plaats van omlaag. Dit kan verschillende oorzaken hebben en Laura blijft je altijd op een positieve manier ondersteunen.

Tijdens de consulten, gaat Laura dieper in op de voedingsstoffen en voeding gerelateerde onderwerpen waar je graag meer over wilt weten. Hier ga je zelf ook mee aan de slag. Een van de eye-openers was de uitdaging om zo gezond mogelijk te eten (zonder supplementen) zodat je van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. Dit is niet onmogelijk maar wel lastig gebleken.

In totaal ben ik 6,3 kg afgevallen, een resultaat waar ik heel blij mee ben. De 6 maanden lijken in het begin lang, maar ze zijn echt voorbij gevlogen. Ik zie deze periode echt als een goede investering in mezelf.

Shirley (45 jaar)

Ik ben ontzettend blij dat ik Laura van Loka Voeding als voedingscoach heb gevonden. Niet alleen leert ze me van alles over gezonde voeding, ze helpt mee met plannen verzinnen voor moeilijke momenten, heeft echt goed advies wat praktisch toepasbaar is en is goed te bereiken voor vragen/updates/stok achter de deur. Echt een aanrader!

Babette (29 jaar)

Hoera, 4 kilo in een half jaar afgevallen. En dit door lekkerder en voedzamer te gaan eten. Ik heb vier consulten bij Laura gehad waarbij we stapsgewijs mijn eetpatroon doorgenomen hebben. Laura heeft veel kennis en praktische tips. Aanpassingen in een ingesleten voedingspatroon kosten wel tijd en doorzettingsvermogen. Zo was mijn ontbijt standaard een boterham met jam en honing. Nu laat ik de suikers staan en eet ik ze met kaas-eitjes of notenpasta, dus met veel meer eiwitten. Ik eet veel meer groente en fruit per dag. Zaken die je normaal gesproken wel weet, maar als je een voedingsdagboek bijhoudt toch aan de magere kant blijken.

Laura heeft veel begrip als zaken niet direct lukken, maar weet je altijd te motiveren om vol goede moed weer verder te gaan. Je krijgt een verslag van het consult na afloop hetgeen erg handig is om de vele informatie na te lezen.

Dank je wel Laura voor je zorgvuldige en prettige begeleiding!

Wendy (44 jaar)

Laura heeft mij supergoed geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik wilde in eerste instantie wat kilo’s afvallen, wat mij zonder hulp steeds maar niet lukte. Maar daarnaast ook vooral een gezond voedingspatroon erop nahouden. Iets wat goed bij mij levensstijl past. Haar kennis van voeding heeft me daar enorm bij geholpen. Maar ook als coach heb ik veel aan haar gehad. Ze gaf steun & goed advies, maar het werkte ook goed als stok achter de deur voor voor het verliezen van de extra kilo’s. En dat is dus gelukt! En daarnaast is Laura ook nog een heel prettig mens, is ook wel fijn als je een traject met haar begint :-). Ik kan haar dus van harte aanbevelen!

Tessa (36 jaar)

Ik ben heel erg blij met de hulp die ik van Laura heb gekregen. Als Crohn patiënt heb ik best wat ervaring met diëtisten, maar Laura was 1 van de weinigen die naar het totaalplaatje kijkt, i.p.v. alleen de Crohn. In haar adviezen voor mij hield ze namelijk ook rekening met mijn leefstijl, werkomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Dankje, Laura!

Chantal

Ik heb heel vaak zelf geprobeerd om het heft in handen te nemen en dacht heel wat van gezond eten af te weten.

Darmklachten, gewrichtsklachten en gewichtstoename. Het hoorde gewoon een beetje bij me.

Op advies van Laura heb ik mijn eetgewoonten aangepast. Eerst heb ik 4 dagen een voedingsdagboek bijgehouden zodat Laura een goed inzicht had van mijn eetpatroon. Dat is even een tijdsinvestering maar zeker de moeite waard.

Na ons eerste gesprek was ik zeer gemotiveerd en wilde het eetpatroon ook consequent volhouden. Gelukkig kon ik haar altijd om advies vragen als ik het even niet meer wist. Het was in het begin best verwarrend. Meer en anders eten, nadenken bij het inslaan van de boodschappen. Intussen gaat het me steeds gemakkelijker af en ik heb er plezier in omdat de klachten binnen een paar maanden al flink zijn verbeterd en ik daarbij ook nog een maatje minder draag (ik ben al 6 kilo afgevallen).

Laura luistert goed en met empathie en ik voelde me serieus genomen.

Het is allemaal helemaal niet zo simpel of altijd voor iedereen het zelfde. Laura heeft niet alleen heel veel kennis, ze heeft ook hele specifieke kennis en kan goed uitleggen hoe en waarom bepaalde dingen werken zoals ze werken.

Mensen die last hebben van darmklachten, moeite hebben met gezonde voeding of het lastig vinden om een gezondere leefstijl aan te nemen zal ik zeker aanraden om met Laura in gesprek te gaan!

Dankjewel Laura.

Tineke (68 jaar)