22 oktober: Happy Health @ Bluebirds

happy-health

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Hailey. Zij is yogadocente en de drijvende kracht achter Palace of Bliss, een life- en mindstyle blog over groen en bewust leven. Ze vroeg me om mee te doen aan een evenement rond sport en gezond eten, dat ze samen met Yelp Amsterdam wilde organiseren. Wat leuk! Het resultaat is het Happy Health Event: een sportieve en inspirerende middag op zaterdag 22 oktober.

Iedereen die interesse heeft in bewust leven, yoga, gezond eten, sport en ontspanning is van harte welkom. Het vindt plaats bij Bluebirds, het Zentrum waar ik ook mijn voedingsconsulten geef, yoga- en superlessen volg en inmiddels mijn hart aan heb verpand.

Programma

Na de ontvangst volgt een heerlijke vinyassa yoga les van Hailey (Ook yogadocente bij Bluebirds) . Daarna volg je twee workshops. Een van Caroline (FITSHE) over eiwitten en shakes voor en na het sporten. En een van mij over gezonde voeding bij een sportieve lifestyle.

Ter afsluiting is er een borrel, die wordt verzorgd door Philippine van Yelp (een online gids waar je alle ins en outs van Amsterdam kunt vinden.) Met natuurlijk gezonde hapjes en drankjes, maar ook cheeky wijn en bubbels. En een goodiebag voor mee naar huis!

Details

* Datum & tijd: Zaterdag 22 oktober, 13.00-18.00 uur
* Locatie: Bluebirds, Louise Wentstraat 186, Amsterdam
* Neem mee / draag een comfortable outfit voor de yogales.
* Kosten: €20,- (géén verborgen kosten wanneer je een kaartje koopt), voor de gehele middag.
* Hapjes & drankjes, ook geschikt voor vegan / vegetarische lifestyle.
* Ticket: bit.ly/hhticket
* Extra informatie over organisatoren: bit.ly/happy3007

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.