Workshop Voeding & hormonen in Amsterdam

Heb jij het gevoel dat jouw hormonen uit balans zijn? Heb je last van PMS, PCOS, stemmingswisselingen, zit je in de overgang of heb je moeite met op gewicht te blijven? Je hebt zelf meer invloed op je klachten dan je denkt! Kom naar de workshop Voeding & hormonen op zondag 26 januari in Amsterdam!

Tijdens deze workshop Voeding & Hormonen leer je in 2,5 uur:

  • Welke hormonen belangrijk zijn voor de vrouwelijke cyclus, maar ook voor je energie, stemming en algehele gezondheid.
  • Welke hormonen bij jou uit balans zijn. Om daar alvast inzicht in te krijgen, krijg je van tevoren een checklist toegestuurd die je kunt invullen en meenemen (hotmailgebruikers: check je ook je spam-box!).
  • Dat je met voeding & leefstijl zelf veel invloed kunt hebben op een goede hormoonbalans.
  • Welke voeding en supplementen je hierbij kunnen helpen.
  • De zes belangrijkste hormoonverstoorders en hoe je deze kunt aanpakken.
  • De eerste stappen die je direct kunt zetten om met jouw klachten aan de slag te gaan.

Deze workshop is geschikt voor vrouwen die last hebben van hormonale klachten, zoals PMS, PCOS, onvruchtbaarheid-, overgangs-, schildklier- en burn-out klachten. Maar ook voor geïnteresseerde ladies die meer willen weten over hormonen en lekker in je lijf (blijven) zitten!

“De cursus voeding en hormonen was een heel toegankelijke ‘ ingang’ in de wereld van hormonen. Ik wist niks van dit onderwerp en Laura wist dit op een rustige, duidelijke manier uit te leggen. Ook genoeg aandacht voor specifieke, persoonlijke problemen. Het was ook fijn om de ervaringen van anderen te horen en te weten dat je niet alleen bent. De cursus voelde als een veilige omgeving om mijn verhaal te delen.” – Rosa

“Ik heb deelgenomen aan de workshop Voeding & Hormonen omdat ik, sinds ik met de pil ben gestopt, klachten heb zoals stemmingswisselingen en PMS. Ik was nieuwsgierig of en hoe voeding ermee zou kunnen helpen. Laura was een hartstikke goede coach. Haar presentatie heeft heel duidelijke inzichten gegeven in hoe hormonen ons mentaal & lichamelijk beïnvloeden. Dankzij Laura kan ik nu inschatten welke hormonen bij mij uit balans zijn en hoe ik dit met voeding en beweging zou kunnen oplossen. Bovendien kon ik tijdens de workshop vele vragen kwijt en voel me nu minder hulpeloos. Bedankt!” – Miriam

“Laura heeft veel kennis en brengt deze op een leuke, nuchtere manier over. Ook vond ik het fijn dat er ruimte en aandacht was voor ons eigen verhaal. Handige tips gekregen, die ook haalbaar zijn voor mij. Dank je wel!” – Annelotte

Details workshop voeding & hormonen

Data:
zondag 26 januari van 15.00 -17.30 uur bij Bluebirds Oost, Louise Wentstraat 186 in Amsterdam
zondag 19 april van 15.00 -17.30 uur bij Bluebirds Centrum, Prinsengracht 493 in Amsterdam

Kosten: €35,-
Heb je een aanvullende verzekering? Dan kun je dit vaak vergoed krijgen! Bekijk hier de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Om zoveel mogelijk persoonlijk advies te kunnen geven, is er plek voor maximaal 10 deelnemers.  Wil jij er graag bij zijn? Meld je hier aan via de website van Bluebirds!