9 januari 2018: Inspiratiesessie ‘Opladen met voeding en yoga’

Opladen met voeding & yoga

Een drukke baan en een vol leven kan veel stress opleveren. Veel mensen hebben gebrek aan energie, slaapproblemen en gezondheidsklachten. Met soms zelfs een burn-out tot gevolg. Deze inspiratiesessie hebben we ontwikkeld met het doel om de cirkel van stress en vermoeidheid te doorbreken, door gezonder te gaan eten en beter te ontspannen.

We bespreken wat er bij stress met je lichaam gebeurt op hormonaal niveau en voor welke klachten dit kan zorgen. Vervolgens leer je hoe je met gezond eten goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt om te herstellen en weer in balans te komen. Je krijgt praktische tips om makkelijk en toch lekker te eten, zonder dat het je veel tijd kost.

Na het voedingsgedeelte maak je in de yogales kennis met yin yoga. Dit is een milde en toegankelijke vorm van yoga. Omdat je langer in houdingen blijft, heb je de kans om je aandacht te richten op je lichaam, emoties en gedachten. Zo leer je beter te voelen wat je nodig hebt om te ontspannen en los te laten en ontdek je waar je grenzen liggen. Ook kunnen blokkades in energie zich op gaan lossen.

Volg alle updates over deze inspiratiesessie hier op Facebook! 

Wanneer:  Dinsdag 9 januari van 19:30 – 21.30 uur

Door: Voedingscoach Laura Tjon Tsoe Jin (Loka Voeding) en yogadocent Nanda van Praag (YogaNanda)

Locatie:  Bluebirds, Louise Wentstraat 186, Amsterdam-Oost

Kosten: € 25,00 pp.  Koop hier je ticket!

Meer informatie:  info@lokavoeding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.